Anne-Maart komt in juli en augustus enkele diensten waarnemen!

Ze heeft haar eerste dienst er al op zitten en staat ook vandaag voor jullie klaar: verloskundige Anne-Maart! In verband met de zomervakantie werkt Anne-Maart in de maanden juli en augustus in totaal 6 diensten bij Aandelaak. (Het rooster met wie er op welke dag dienst heeft, kun je vinden op onze website: https://aandelaak.nl/de-praktijk/rooster/) Hieronder stelt Anne-Maart zich voor: Mijn naam is Anne-Maart Stoker. Vanaf juli zal ik bij Verloskundigen Aandelaak aan het werk gaan. Ik woon al bijna mijn hele leven in Amersfoort en vind het daarom erg leuk om aan de slag te gaan in deze mooie omgeving. Jullie kunnen mij tegen komen tijdens het spreekuur, de bevalling en in de kraamtijd. Altijd heb ik al een interesse gehad in zwangerschap en geboorte. Toen ik er achter kwam dat er een opleiding voor verloskundige was, wist ik direct dat die opleiding helemaal bij mij paste. Nooit heb ik spijt gehad van mijn keuze en nu mag ik vrouwen en partners begeleiden in deze bijzondere en mooie tijd! Ik hoop jullie snel te ontmoeten!