Tweedejaars Student Ruby

In de periode van 28 december tot 7 maart komt Ruby bij ons stage lopen! Wij zijn heel blij dat wij ons mooie vak aan haar kunnen laten zien en haar kunnen helpen bij de opleiding tot verloskundige!

Hieronder stelt zij zich voor:

Beste toekomstige ouder(s),

Mijn naam is Ruby van Iddekinge, tweedejaars student aan de Verloskunde Academie in Amsterdam. In de periode van 28 december tot en met 7 maart kom ik stagelopen bij deze mooie praktijk.

Na het behalen van mijn Vwo-diploma anderhalf jaar geleden, ben ik begonnen aan de opleiding tot verloskundige. Sinds dien ben ik met ontzettend veel plezier aan het leren over dit mooie vak. Ik hoop dan ook deze kennis toe te kunnen passen in de praktijk en nog veel meer te leren in deze 10 weken!

Je kunt mij tegenkomen tijdens het spreekuur, bevallingen en in het kraambed. Mocht je dit niet prettig vinden, geef dit dan vooral aan bij mij of een van de verloskundigen.

Hopelijk tot snel!

Ruby van Iddekinge