Mijlpaal voor Verloskundigen Aandelaak

Persbericht

Niet minder dan 12,5 jaar geleden werd de verloskundigenpraktijk van Aandelaak geboren. Inmiddels zijn de daaraan verbonden verloskundigen niet meer weg te denken uit Hoevelaken, Nijkerk en Amersfoort.

Het begon met Joke Breeman die de toenmalige verloskundigenpraktijk Hoevelaken overnam. Samen met Sanne Bokkers doopte ze de praktijk om in Verloskundigen Aandelaak. Vervolgens kwam Dirrianne Klop in 2012 het team versterken en inmiddels is ook Lisanne alweer 3 jaar aan de praktijk verbonden.

Volgens Dirianne zit de kracht van de praktijk in de gemeenschappelijke visie. “Het is fantastisch dat we al zo lang met dit team werken,” laat ze weten. “Wij willen allemaal deskundige en persoonlijke verloskundige zorg geven en keihard werken voor onze cliënten en partners!” Joke vult haar aan: “Dat is nooit veranderd: de passie waarmee we de zorg aan aanstaande moeders en vaders én hun baby’s  verlenen.” En Sanne Bokkers op haar beurt: “Het blijft fantastisch om bij zo’n bijzonder en intiem moment aanwezig te mogen zijn.”

De praktijk heeft in de afgelopen jaren haar zorg steeds verder verdiept. Zo helpt Sanne baby’s die in stuit liggen te draaien door middel van een uitwendige versie, plaatst Dirrianne spiralen en maken alle verloskundigen echo’s in de praktijk. Ook kunnen stellen bij de praktijk terecht voor kinderwensconsulten.

Dit jaar heeft Verloskundigen Aandelaak naast de locaties in Hoevelaken en Vathorst ook een locatie in Nijkerk geopend. Volgens Lisanne klopten meer en meer  uit Nijkerk bij de praktijk aan. “Door ook daar een locatie te openen, is onze zorg nu voor iedereen dichtbij.”